Hypotekárny úver od VÚB s poistením schopnosti splácať úver

19.11.2003 Celý región

Bratislava, 18. 11. 2003 - VÚB, a.s. prichádza na slovenský trh s novou ponukou - poisteným hypotekárnym úverom. Vďaka poistenému úveru získate úrokové zvýho...
Bratislava, 18. 11. 2003 - VÚB, a.s. prichádza na slovenský trh s novou ponukou - poisteným hypotekárnym úverom. Vďaka poistenému úveru získate úrokové zvýhodnenie a nebudete platiť žiadne poplatky až do momentu čerpania samotného úveru. Na to, aby ste získali poistený hypotekárny úver stačí jeden podpis /nemusíte teda zvlášť navštíviť banku a poisťovňu/.

VÚB ponúka úver všetkým tým, ktorí rozmýšľajú nad tým, ako sa postarať o vlastné bývanie pomocou hypotekárneho úveru, ale obávajú sa dlhodobého záväzku splácania a vzniku nepredvídaných skutočností. Nový produkt - hypotekárny úver s poistením schopnosti splácať úver tento problém pomáha riešiť. Poistený úver je totiž poistkou v prípade práceneschopnosti, nezamestnanosti, invalidity a iných neočakávaných udalostí. Naši klienti k tomuto produktu zároveň automaticky získajú úrokové zvýhodnenie 0,3 % a navyše, ak svoju žiadosť podajú do 8. decembra 20003, až do momentu čerpania samotného hypotekárneho úveru neplatia žiadne poplatky.

VÚB poskytuje hypotekárne úvery so splatnosťou až 30 rokov (maximálna hranica), čo umožňuje znížiť výšku splátok klienta banke ich rozložením na dlhšie časové obdobie, v závislosti od jeho finančnej situácie. V prípade jej zlepšenia je, samozrejme po dohode s bankou, možné dobu splácania skrátiť. Hypotekárny úver môže získať aj občan, ktorý doposiaľ nebol klientom VÚB a nemal v tejto banke zriadený účet.

VÚB začala poskytovať hypotéky ako prvá banka na Slovensku v októbri 1997. Banka kumulatívne ku koncu októbra 2003 schválila už 15 907 hypoúverov v objeme približne 11,482 mld. Sk. VÚB je členom jednej z najsilnejších medzinárodných finančných skupín - Gruppo Banca Intesa, ktorá je prítomná vo viac ako 40 krajinách po celom svete.
 

Vyberte región